Nekaj preprostih nasvetov za pravilno izbiro zobozdravnika

Vedno več ljudi se odloča za zobozdravstveno zdravljenje v tujini. Eden izmed ključnih razlogov je finančni, saj nas lahko prevečkrat to stane celo premoženje. Toda mnogi so zmedeni in ne vedo katero zobozdravstveno ordinacijo ali kliniko izbrati, ker je trg preplavljen z različnimi ponudbami. Odločitev ni vedno enostavna, zato Vam podajamo nekaj smernic za lažjo izbiro.

Strokovnost

Vedno preverite ali ima zobozdravnik ustrezno izobrazbo, zobozdravnik je diplomiran doktor dentalne medicine, katerega ponavadi spremlja še tehnična in laboratorijska ekipa strokovnjakov. Ne pozabite, da mnogi zobozdravniki konstantno sledijo najnovejšim trendom novih tehnologij in se nenehno izobražujejo in specializirajo.

Kakovost

Pogosto slišimo, da zobozdravstveno zdravljenje v tujini stane manj, ker se uporabljajo slabši materiali. Resnica je v tem, da je v neki drugi državi standars drugačen, posledično so stroški materialov, nabave in samega zdravljenja manjši. Po Evropi imajo vsi enake možnosti nabave materialov, ti so lahko dobri ali še boljši. Vesten in pošten zobozdravnik ne bo delal s potečenim ali neustreznim materialom. Zato ni odvečna previdnost pri ordinacijah, ki nimajo navedenega proizvajalca oziroma blagovne znamke uporabljanega materiala.   

Sproščenost

Gre za zdravje, zato naredite izkušnjo prijetno in je preživite z veliko mero vedrine in nasmeha. Vedno izberite kraj, ki Vas bo navdihnil, kje se boste sprostili, počutili domače. Naj bo to oddih, ki Vam bo povrnil bleščeč nasmeh. Številne ordinacije nudijo organiziran prevoza in bivanje za časa poteka zdravljenja, to Vam bo zagotovo v veliko pomoč, preprosto ena skrb manj za pacienta.

Na koncu vas vljudno vabimo, da obiščete našo spletno stran, si v miru preberete kaj vse lahko storimo za Vas ter si pogledate mnenja zadovoljnih pacientov, ki so se odločili za zdravljenje pri nas.

Pišite nam za vse dodatne informacije ali vprašanja, z veseljem Vam bomo odgovoriti. Prizadevali si bomo najti najboljšo rešitev za Vas, uredili in pomagali organizirati bivanje v Istri … sproščen odnos do soljudi, vedno človeka pomiri!